tag:blogger.com,1999:blog-6971629530986186919.post3405643808805294336..comments2023-11-24T09:41:19.819+01:00Comments on MAIBLOG: GARRÍ AL FORN ( COCHINILLO) I EL FINCA VILADELLOPS XAREL-LO XXXMaihttp://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-6971629530986186919.post-45411606625006476112011-01-14T20:59:17.390+01:002011-01-14T20:59:17.390+01:00a mi también me sale eso de "hogar del cerdo&...a mi también me sale eso de "hogar del cerdo" jajajajaja<br />Mai, cuanto me alegro de que empezaras el blog y pudiera conocerte. Da gusto leerte.<br />Y esta pata de cerdo tiene una pinta muy profesional, tan doradita, debía estar crujientísima!<br />un besoAjonjolihttps://www.blogger.com/profile/00154529945711679464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971629530986186919.post-11710351981175048732011-01-09T11:32:09.649+01:002011-01-09T11:32:09.649+01:00MAI, la perfección hecha arte, si srta, menudo pla...MAI, la perfección hecha arte, si srta, menudo plato has preparado por favorrrrrrrr..........saludos pacopacohttps://www.blogger.com/profile/10997931799275090934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971629530986186919.post-8066456756868835902011-01-08T22:23:03.097+01:002011-01-08T22:23:03.097+01:00diuen que és una carn molt fina i deliciosa, jo no...diuen que és una carn molt fina i deliciosa, jo no n' he menjat mai i no em fa gràcia menjar un porquet tan petit.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971629530986186919.post-14815783062636656732011-01-08T20:21:33.292+01:002011-01-08T20:21:33.292+01:00Diuen que és molt bo, però jo no podria menjar-me ...Diuen que és molt bo, però jo no podria menjar-me una bèstia tan petita.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971629530986186919.post-13599826289793075962011-01-07T23:09:03.181+01:002011-01-07T23:09:03.181+01:00Mai, això és una bona estrena de la nova cuina! Am...Mai, això és una bona estrena de la nova cuina! Amb un plat de luxe (com tots els que ens portes).<br />Feliç 2011!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971629530986186919.post-23178223781935339992011-01-07T21:56:06.977+01:002011-01-07T21:56:06.977+01:00Que platazo de lujo!. despues de fiestas no puede ...Que platazo de lujo!. despues de fiestas no puede ser ver estas cosas. Molt bo!!. un beso.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12902637555881662578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971629530986186919.post-21542582094178241502011-01-07T21:02:31.525+01:002011-01-07T21:02:31.525+01:00Manso cerdo!
Has cambiado la cámara?, tus fotos me...Manso cerdo!<br />Has cambiado la cámara?, tus fotos me hacen alucinar, fenomenales, asi como el plato y su composición.<br />Y que vendría siendo el segundo ingrediente?, es que puse el traductor y me sale hogar del cerdo, no entiendo:s<br />Besos.Kakohttps://www.blogger.com/profile/08414205604990019296noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971629530986186919.post-62429914547419118162011-01-06T20:33:48.720+01:002011-01-06T20:33:48.720+01:00Maiiiiiiiiiiii! Reina, quin plat de luxe, no solam...Maiiiiiiiiiiii! Reina, quin plat de luxe, no solament pel que fa al garrí, si més no també l'acompanyament i, per descomptat aquest vi blanc de la Finca Viladellops, no pot ser més exquisit per l'esdevaniment. Puc donar fe que és un bon vi, vaig tenir el plaer de tastar-lo a la mateixa Finca i amb en Xavi allà, i vaig gaudir de les explicacions de la nota d'en Marcelo el propietari de la Finca, així doncs he de dir que tot un 10 no sería poca cosa, la nota és de 100!!<br />Una abraçada Mai.Cuinetes-Carmehttps://www.blogger.com/profile/01931176127859738277noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971629530986186919.post-87011963944401013822011-01-06T15:05:46.365+01:002011-01-06T15:05:46.365+01:00Carinyuuuuuuuuuuuuuuu! Any nou, cuina nova... ens ...Carinyuuuuuuuuuuuuuuu! Any nou, cuina nova... ens poses unes receptasses que no les puc abastar!!!<br />ptnts<br />dOLÇANo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971629530986186919.post-37040481373750557312011-01-06T13:43:05.784+01:002011-01-06T13:43:05.784+01:00Gràcies per la recepta. I pel consell.Gràcies per la recepta. I pel consell.Cambrils Art Totalhttps://www.blogger.com/profile/06286065746209852118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971629530986186919.post-13782898921964707582011-01-06T12:05:48.056+01:002011-01-06T12:05:48.056+01:00increíblemente delicioso, ¡y esa textura! ¡hasta p...increíblemente delicioso, ¡y esa textura! ¡hasta podría sentir la crocantez, pardiez! Está tremendo, me lo llevo, aunque no prometo que me quede así de maravilloso. :)<br />¡Feliz 2011!★Mandarina★https://www.blogger.com/profile/10068129003421737263noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6971629530986186919.post-32310575989474301482011-01-06T07:29:20.775+01:002011-01-06T07:29:20.775+01:00Maiiiiii: felicidades querida, y mis felicitacione...Maiiiiii: felicidades querida, y mis felicitaciones por tan delicioso y pecaminos pernil de cerdo, ayy, que esas combinaciones de hierbas me encantan. <br />Recibe mi cariño y mejores deseos para este año que comienzaCarmenhttps://www.blogger.com/profile/16669622920971180868noreply@blogger.com