Pàgines

dimarts, 24 d’agost del 2010

MUFFINS DE POMA O UNA "MADALENA" SNOB

DSC02764

Estimat amic , quants dies fa que no et faig enfadar? quants dies fa que la meva llengua barroera no desperta en tu els sentiments més baixos? arrencar-me la llengua i donar-li als gats , esgarrapar-me fins aixecar la pell a tires , estirar-me els cabells i fer-ne un pinzell...crec que fins i tot, tentat has estat de recórrer a l´assassinat , hehehe , però cada día que truco a la teva porta tot i sabent que alguna en deixaré anar obres i aguantes , com diu la mare " carros i carretas" , queixes i lamentacions per part meva i com no crítiques desmesurades d´allò que per tu fins ara ha estat motiu de joia i felicitat .

Ho se, sóc una tocacollons en tota regla , és un estat natural , però pels que vulgueu fer-me la competència penseu que aquesta aptitud natural no es té i ja está eh? no no no....s´ha de treballar, ser perseverant per millorar i sobre tot , sobretot , fer-ho amb aquells qui estimeu i més important encara que sabeu que us estimen , s´ha de fer amb molt de carinyo i si l´objecte de crítica está tou i pansit , deixeu-lo que es desfogui be i després apreteu , espavila que dóna gust.

Estimat amic meu , com deia , avui no t´he fet enfadar encara ,( per cert hem de buscar nous temes de discusió no massa intel-ligents i cultes que em deixes k.o en 0,2 ) i com no t´he fet enfadar allà van....Els Muffins , o potser t´agrada mes madalenes? ( sense "g").

INGREDIENTS

MANTEGA PELS MOTLLES
250 GRS DE POMES
2 C/S DE SUC DE LLIMONA
250 GRS DE FARINA
2 C/C DE LLEVAT EN POLS TIPUS ROYAL
1/2 C/C DE BICARBONAT
1 OU
125 GRS DE SUCRE
1 SOBRE DE VAINILLA ENSUCRADA
80 ML D´OLI DE GIRASOL
250 GRS DE YOGUR NATURAL

ELABORACIÓ

* Preescalfeu el forn a 180º
* Poseu mantega als motlles
* Renteu les pomes i talleu-les a daus , passeu-les pel suc de llimona.
* Barrejeu la farina amb el bicarbonat.
* Batiu l´ou, incorporeu-li el sucre, la vainilla,l´oli, el iogur i els daus de poma.
* Incorporeu la barreja a la farina , barrejant be els ingredients.
* Poseu la barreja al motlles
* Coure els muffins- madalena a nivell mitg de forn uns 30 minuts.
*Deixeu-los reposar 5 minuts avans de desmotllar-los.

Pels qui volgueu discutir el tema us diré que una madalena és una madalena ho miris per on ho miris , per ser una madalena es necessita ," arte i gracia" i molts anys de "copete" , la madalena potser és mes sosa , mes simple , sense tant abalori , però és una senyora tova de cap a peus !






25 comentaris:

  1. Doncs jo què vols que et digui...
    El "copete" tan envejat per tanta agent, a mi no em diu res! Jo només li demano que sigui boníssima i aquesta en té tots els números!
    A més, la foto sembla un quadre per emmarcar, de tan bonica que és!
    Un petó

    ResponElimina
  2. Nena ningú amb el seu seny pot enfadar-se davant aquestes madalenes (sense g) tan meravelloses...i si els muffins són cursis a més no poder...una abraçada!!!

    ResponElimina
  3. Aquestes ma(g)dalenes, muffins o com vulguis dir-ne es veuen boníssimes!!!

    ResponElimina
  4. Un post bien maravilloso.
    Unos muffins, deliciosos y bellisimos.
    Excelente foto ♥

    ResponElimina
  5. Han d'estar boníssims!!!!o boníssimes!!! je je je
    M'encanten les pomes en totes les seves versions!
    Un petonàs guapa

    ResponElimina
  6. Pues estas magdalenas no me enfadan nadita! jaja.. al contrario, están de lujo!
    Que deliciosas se ven.
    besos
    Gaby

    ResponElimina
  7. Madalenas sin título nobiliario como "much@s" pero las tuyas son auténticas, reconocidamente "snob" por eso son más auténticas aun, nada que envidiarle a los Muffins esos de alcurnia y copete!
    Te quiero amiga y extraño que nos hagamos enfadar más a menudo y también extraño esas habituales conversaciones no muy inteligentes que siempre tenemos.
    Un beso genia!

    ResponElimina
  8. Como nos podemos enfadar delante de estas magdalenas!!!Buenisimas y jugositas con las manzanas ummmm...los muffins los dejaremos para otra ocasion.
    Besets.

    ResponElimina
  9. Qué bonitas magdalenas y qué sabor tan rico deben tener!!! Me apunto a hacerlos en casa que son éxito seguro.

    besitos guapa

    ResponElimina
  10. Ils sont formidables tes succulents muffins:))xxx

    ResponElimina
  11. Mai....madalenas!! sense g que jo sempre penso quan ho poso que estic fent faltes d'ortografia perque sempre trobo magdalenes per tot arreu jajaja. Les teves, estàn fantàstiques amb copete, sense, siguin madalenes, muffins snobs o no jajaja..

    Tinc ganes de parlar amb tú, converses intel.ligents o no...i si vols discutir, discutim...Petons..

    Núria

    ResponElimina
  12. Ah, como mola aquest nout botonet de print, que estem contentes...jeje

    ResponElimina
  13. Pobres madalenes, ara sense punt g. Però seductores a tope per als mortals!!

    ResponElimina
  14. Hola Mai ! Hacia tiempo que no me dedicaba a "blogguear" y se me borraron los favoritos, pero buscando entre los comentaristas te he encontrado, y sigues ahí con tus magnificas recetas y sobretodo con ese tu particular lenguaje ironico,socarron y poético diria yo.

    Saludos

    ResponElimina
  15. muffins, madalenes o magdalenes, en diguis com en diguis, amb copete o sense, aquestes teves tenen una pinta deliciosa! I amb el gustet de la poma han de quedar ben bones!

    ResponElimina
  16. Ciao! Mi piace molto il tuo blog, che ho appena scoperto per caso: ti seguirò con grande piacere!

    ResponElimina
  17. jo, com el teu estimat amic amb qui avui encara no t'has enfadat defenso les magdalenes davant els muffins, és que al pa li hem de dir bread, als cocs cakes i a les magdalenes muffins? Jejej
    Millora't de la galipàndria que ens hem de veure!!

    PTNTS
    dolça

    ResponElimina
  18. Visca les madalenes i més si són tan bones com aquestes ;)
    Besades!

    ResponElimina
  19. Hola Mai. Estoy de acuerdo: una "madalena" (sin g) siempre es una madalena. Para mí, lo que tiene que tener, sobre todo, es que la puedas mojar en el café con leche sin que se te esmigue toda dentro del tazón, como pasa en general con los "muffins".

    ResponElimina
  20. Es igual el nom que li diguis, igualment seran delicioses.

    ResponElimina
  21. Uep! Just suara he vist el vostre blog i m'ha agradat molt!

    Aquestes "magdalenes" deuen ser molt bones... jo tampoc no sóc gaire partidari de dir-ne 'muffins'! XDDD

    Salut!

    ResponElimina
  22. Pero qué buenosss¡¡¡, me encantan los muffins y los de manzana son especialmente jugosos.

    Preciosa foto.

    Besotes

    ResponElimina
  23. Guapaaaaaa!!. Que hacía muchìsimo tiempo que no te leía, por dios. Con decirte que aún ando poniéndome al día, al estar todo el verano ausente el blog ahora ando un pelin pérdida. Casi que me estoy agobiando y pillaré vacaciones de nuevo jajajaja.
    Me ha alegrado muchísimo verte por mi cocina, reina. Según te he leido ya me vine corriendo para la tuya a devolverte la visita, y mira por donde me encuentro con estos muffins de manzana fabulosos. Que sepas que ando con el café del desayuno, hoy se me ha hecho tarde caminando casi dos horas con mi perrito, asi que como comprenderás vengo desfallecida jajajaja. Un par de estos muffins no sabes como me levantarian el ánimo. Se ven riquisimos, esponjosos y fijo que la mar de jugosos.
    Si es que eres una artista!!.

    un besito preciosa, y encantada de volver a estar de nuevo por aqui, y como no, de saber de ti nuevamente.

    ResponElimina
  24. Madalenas desde luego. Nunca le cambiaremos el nombre a una de nuestras compañeras de siempre en el desayuno ¿no?
    Tiene muy buena pinta esta receta, y la foto es muy bella.
    Un saludo.

    ResponElimina
  25. Siguin muffins o madalenes (¨que no magdalenes) tenen una pinta exquisida i la foto t'ha quedat de revista. Amb una temptació com aquesta, qualsevol s'oblida de les cares llargues.
    Fins aviat!
    Anna

    ResponElimina

VUESTRA OPINIÓN SIEMPRE CUENTA