divendres, 23 d’octubre de 2009

AIG
Doncs per segon any consecutiu es posa en marxa el AIG , o sigui " l´amic invisible gastronòmic" , no us sona? a molts segur que no , per qui no ho sàpiga , el passat any , la Bea ho va organitzar i va sortir rebé , ens ho vam passar d´allò més be esperant la nostra sorpresa i com no fent la que ens tocaba , després , com a mínim jo , obriem cada día el correu per veure si arribava el regalet i els blogs per veure a qui i que habia arribat , va ser una experiència bonica i molt ben organitzada per la Bea a la qual li agafa el relleu l´Ana que crec que tindrà molta feina doncs segons sembla la participació és massiva , ah i tenim logo , l´ha fet l´Eva del bloc Blau recomanable , doncs és preciós , ara a esperar.
Diuen que donem pistes del que ens agrada, a mi... tot i només colecciono una cosa , capcetes antigues , de llauna principalment, d´aquelles que les àvies hi guardaven botons al costurero , on venien les pastilles, les sals de fruita etc...pel demès doncs qualsevol cosa feta amb carinyo.
Por segundo año consecutivo , se pone en marcha el AIG, o sea el amigo invisible gastronómico, os suena? a muchos seguro que no , el año pasado lo organizó Bea i salió requetebién , nos lo pasamos muy bien esperando nuestra sorpresa y como no haciendo al que nos tocaba , después al menos yo , abría cada día el correo para ver si llegaba el regalito y el blog para ver a quien y que había llegado, fue una bonita experiencia y muy bien organizada por Bea a la cual le coge el relevo Ana, que tendrá mucho trabajo pues segun parece la participación es masiva , ah , tenemos logo y lo ha hecho Eva , del bloc Blau ,recomendable pues es precioso , ahora a esperar.
Dicen que demos pistas de lo que os gusta , a mi... todo y solo colecciono una cosa , cajitas antiguas de lata de esas que nuestras abuelas aprovechaban para guardar botones en el costurero , donde venían las pastillas, las sales de frutas etc , por lo demás cualquier cosa hecha con cariño me encanta.

2 comentaris:

ANNAFS ha dit...

Carai no havia sentit parlar mai de l' AIG.
Em sembla que deu ser molt divertit.
ptns.

Anònim ha dit...

Pues para no ser muy dulce, esto lo has bordado

Besos. Ana