dimarts, 24 d’agost del 2010

MUFFINS DE POMA O UNA "MADALENA" SNOB

DSC02764

Estimat amic , quants dies fa que no et faig enfadar? quants dies fa que la meva llengua barroera no desperta en tu els sentiments més baixos? arrencar-me la llengua i donar-li als gats , esgarrapar-me fins aixecar la pell a tires , estirar-me els cabells i fer-ne un pinzell...crec que fins i tot, tentat has estat de recórrer a l´assassinat , hehehe , però cada día que truco a la teva porta tot i sabent que alguna en deixaré anar obres i aguantes , com diu la mare " carros i carretas" , queixes i lamentacions per part meva i com no crítiques desmesurades d´allò que per tu fins ara ha estat motiu de joia i felicitat .

Ho se, sóc una tocacollons en tota regla , és un estat natural , però pels que vulgueu fer-me la competència penseu que aquesta aptitud natural no es té i ja está eh? no no no....s´ha de treballar, ser perseverant per millorar i sobre tot , sobretot , fer-ho amb aquells qui estimeu i més important encara que sabeu que us estimen , s´ha de fer amb molt de carinyo i si l´objecte de crítica está tou i pansit , deixeu-lo que es desfogui be i després apreteu , espavila que dóna gust.

Estimat amic meu , com deia , avui no t´he fet enfadar encara ,( per cert hem de buscar nous temes de discusió no massa intel-ligents i cultes que em deixes k.o en 0,2 ) i com no t´he fet enfadar allà van....Els Muffins , o potser t´agrada mes madalenes? ( sense "g").

INGREDIENTS

MANTEGA PELS MOTLLES
250 GRS DE POMES
2 C/S DE SUC DE LLIMONA
250 GRS DE FARINA
2 C/C DE LLEVAT EN POLS TIPUS ROYAL
1/2 C/C DE BICARBONAT
1 OU
125 GRS DE SUCRE
1 SOBRE DE VAINILLA ENSUCRADA
80 ML D´OLI DE GIRASOL
250 GRS DE YOGUR NATURAL

ELABORACIÓ

* Preescalfeu el forn a 180º
* Poseu mantega als motlles
* Renteu les pomes i talleu-les a daus , passeu-les pel suc de llimona.
* Barrejeu la farina amb el bicarbonat.
* Batiu l´ou, incorporeu-li el sucre, la vainilla,l´oli, el iogur i els daus de poma.
* Incorporeu la barreja a la farina , barrejant be els ingredients.
* Poseu la barreja al motlles
* Coure els muffins- madalena a nivell mitg de forn uns 30 minuts.
*Deixeu-los reposar 5 minuts avans de desmotllar-los.

Pels qui volgueu discutir el tema us diré que una madalena és una madalena ho miris per on ho miris , per ser una madalena es necessita ," arte i gracia" i molts anys de "copete" , la madalena potser és mes sosa , mes simple , sense tant abalori , però és una senyora tova de cap a peus !