divendres, 23 d’octubre del 2009

AIG
Doncs per segon any consecutiu es posa en marxa el AIG , o sigui " l´amic invisible gastronòmic" , no us sona? a molts segur que no , per qui no ho sàpiga , el passat any , la Bea ho va organitzar i va sortir rebé , ens ho vam passar d´allò més be esperant la nostra sorpresa i com no fent la que ens tocaba , després , com a mínim jo , obriem cada día el correu per veure si arribava el regalet i els blogs per veure a qui i que habia arribat , va ser una experiència bonica i molt ben organitzada per la Bea a la qual li agafa el relleu l´Ana que crec que tindrà molta feina doncs segons sembla la participació és massiva , ah i tenim logo , l´ha fet l´Eva del bloc Blau recomanable , doncs és preciós , ara a esperar.
Diuen que donem pistes del que ens agrada, a mi... tot i només colecciono una cosa , capcetes antigues , de llauna principalment, d´aquelles que les àvies hi guardaven botons al costurero , on venien les pastilles, les sals de fruita etc...pel demès doncs qualsevol cosa feta amb carinyo.
Por segundo año consecutivo , se pone en marcha el AIG, o sea el amigo invisible gastronómico, os suena? a muchos seguro que no , el año pasado lo organizó Bea i salió requetebién , nos lo pasamos muy bien esperando nuestra sorpresa y como no haciendo al que nos tocaba , después al menos yo , abría cada día el correo para ver si llegaba el regalito y el blog para ver a quien y que había llegado, fue una bonita experiencia y muy bien organizada por Bea a la cual le coge el relevo Ana, que tendrá mucho trabajo pues segun parece la participación es masiva , ah , tenemos logo y lo ha hecho Eva , del bloc Blau ,recomendable pues es precioso , ahora a esperar.
Dicen que demos pistas de lo que os gusta , a mi... todo y solo colecciono una cosa , cajitas antiguas de lata de esas que nuestras abuelas aprovechaban para guardar botones en el costurero , donde venían las pastillas, las sales de frutas etc , por lo demás cualquier cosa hecha con cariño me encanta.