dissabte, 24 de juliol del 2010

ORADA EN EQUILIBRI / DORADA EN EQUILIBRIO

Photobucket

Estic rabiosa i la veritat és que em temia que una cosa així em passaria , recordeu el tema dels paperets que es perden i mai els trobes? aquells on escrius notes i apunts i ells solets acaben muntant-se un festivalen algún racó de la taula de l´ordinador o dels prestatges carregats de papers i records de Kuala Lumpur ....si si , aquells , doncs be el paperet perdut no se ni si existia , i si existia .... cosa que dubto, tenia escrita la ID de la página de Flickr , aquella que molts ja coneixeu , i que vol dir això?doncs que no se per que collons Flikr ha decidit acualitzar la página i ara em demana l´adreça per entrar-hi, ara! a aquestes alçades de la meva vida em demana l´adreça per entrar a la MEVA página!!!!! i es que ni tant sols em dona per correctes les preguntes sobre les meves dades , com he de recordar el nom del gat que tenia l´any 92! ni que hagués estat atleta olímpic! total que hi ha una página amb les meves fotografies rondant pel ciberespai i jo no puc entrar-hi.
Algú sap com es recupera una cosa així? la resposta cinc-cents a la meva pregunta es repeteix i diu que no es pooooooot , imposibol!!!!, torna a fer-ne un altra em diuen ,JA !!!!i les meves fotos?,cada vegada que les recordo, soletes en aquest mon cibernètic en mans de qualsevol desaprensiu que les pot convertir en estrelles del pornofood? ai, puc imaginar-ho , els meus muffins en un trio amb rosquilles i magdalenes.....per no parlar de pollastres i conills!
On coi és el paperet? on és la meva memòria?
De moment i sense adelantar aconteixements us presento l´Orada en equilibri , aquesta encara no havia sortit de casa.

INGREDIENTS

ORADA
PATATES
POMA GRANNY SMITH
CEBA TENDRA
TOMÀQUETS CHERRY
SAL NEGRA DE HAWAÏ
OLI DE GINGEBRE

ELABORACIÓ

Simple com la vida i sense gaire tecnología és aquesta orada.
Demaneu al vostre peixater que us en tregui els dos filets.
Talleu les patates a rodanxes igual que la poma , passeu-les per la paella amb oli sense deixar-les enrossir fins que estiguin cuites.
Passeu la poma per la planxa amb una mica dóli, moooolt poquet, perquè no s´enganxi.
Feu un muntet , tipus milfulls, alternant capa de patata i de poma i la reserveu sense que es refredi.
Feu l´Orada a la planxa , primer un costat i després l´altre , al punt de cuit la treieu i la coloqueu a sobre del milfulls de patata i poma amaniu-la amb un rajolí d´oli de gingebre ( el venen fet ) i un pols de sal negra.
Jo he acabat el plat amb uns cherrys y julivert i uns fil de caramel de balsàmic, però això al vostre gust.

SALUD


Photobucket Estoy rabiosa y lo cierto es que me temía que algo así acabaría pasando , ¿os acordáis del tema aquel de los papelitos que se pierden y nunca los encuentras? aquellos donde escribes notas y apuntes y ellos solitos acaban montándose un festival en algún rincón de la mesa del ordenador o de la estanterías cargadas de libros papeles y recuerdos de Kuala Lumpur....si, si, aquellos papelitos , pues bien, el papelito en cuestión , el perdido o no, porqué ni siquiera se si existía i si existía , cosa que dudo.....tenía escrita la ID de la página de Flickr , esa que muchos de vosotros ya conocéis ¿ y que quiere decir eso ? pues lo primero es que no se porqué co&%·#nes Flikr ha decidido actualizar la página y pedirme ahora, a estas alturas de mi vida en que la memoria está p´allá la dirección para entrar en MI página y yo no me acuerdo , es que ni tan solo me da por correctas esas preguntas sobre mis datos , como me voy a acordar del nombre del gato que tenía en el 92,¡ ni que hubiera sido atleta olímpico! total que hay una página con mis fotografías rondando por el ciberespacio y yo no puedo entrar.
Alguien sabe como se recupera algo así? la respuesta quinientos a mi pregunta se repite diciendo¡ que no se puederrrrrrr, que es imposibol! haz otra me dicen ¡JA! cada vez que me acuerdo de mis fotos solitas en el mundo cibernético , en manos de cualquier desaprensivo queriéndolas convertir en estrellas del pornofood...ay, casi puedo imaginar a mis muffins en un trío con rosquillas y magdalenas ,¡¡¡¡¡ eso por no pensar en pollos y conejos!!!!!!!!!! ¿Donde está ese papelito? ¿donde está mi memoria?
De momento y sin adelantar acontecimientos os presento la Dorada en equilibrio , esta aún no había salido de casa.

INGREDIENTES

DORADA
PATATAS
MANZANA GRANNY SMITH
CEBOLLA TIERNA
TOMATES CHERRY
SAL NEGRA DE HAWAÏ
ACEITE DE GENGIBRE

ELABORACIÓN

Simple como la vida y sin mucha tecnología es esta dorada.
Pedid-le al pescadero que la limpie y la separe en dos filetes.
Cortad la patatas a rodajas al igual que la manzana , las pasáis por la sartén con aceite sin dejar que se doren que queden blanditas .
La manzana la pasáis por la plancha con un poquito de aceite, pero muy muy poquito, solo para que no se pegue.
Hacéis un montoncito tipo milhojas alternando capa de manzana y patata , reservándola en caliente , para que no se enfríe ( lógico).
Haced la dorada en la plancha por ambos lados, primero uno luego el otro ( estoy que me salgo con la explicación de hoy) , al punto de cocción retirad-la y la colocáis sobre el milhojas de patata y manzana, en equilibrio , me gustaba así además los jugos de la dorada no empapan tanto el milhojas como si está a nivel y se aprecia mejor la acidez de la manzana con la patata.
Aliñad la dorada con un chorrito de aceite de gengibre y sal negra.
Yo acabé el plato con unos cherrys y perejil y unos hilos de caramelo de balsámico , pero eso a vuestro gusto.
SALUD

Photobucket

34 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

estimada Mai, em sap greu però no et podem ajudar, no tinc ni idea de com recuperar la teva plana de fotografies, ai senyor, quina bona merda.
En fi, menys mal que la teva orada en equilibri t'ha de calmar de totes, totes, és genial i la primera foto, Mai és una autèntica meravella.
Molts petons i molta paciència.

Gabriela, clavo y canela ha dit...

Uy, que mala onda con el papelito, ni idea como recuperar eso de tu cuenta de Flickr..
El pastillo que has preparado tiene una presentación estupenda, me encanta..
besitos
Gaby

pepa cooks ha dit...

No te enfades equilibrista, que no pasa nada, desde luego cuanto te echaba de menos, me parto contigo, muchas besos guapetona.

González Luis ha dit...

HOla Muñeca...que mal que se te perdiera el papelito...muchas veces al intentar entra a un sistema, le das una clave, aunque sea incorrecta y el sistema indicará "recordar contraseña" y te enviará un aviso al correo electr. que digitaste...no estoy seguro si con flick pasa.

Mientras celebro tu regreso con esta estupenda receta. Como siempre una joya de imágenes.

Raquel ha dit...

Menuda faena:( dichosos papelitos no puedo ayudarte mucho, por lo que entiendo has perdido tu ID ... imagino que has llegado a esa pantalla que pide la dirección alternativa que das cuando creas la cuenta .
No se igual es una tonteria pero ¿y si buscas en el correo que das como dirección alternativa? a lo mejor encuentras alguna pista para recordar... en el que me enviaron a mí aparecen las dos primeras letras de mi ID y el numero exacto de caracteres a lo mejor te sirven para recordar
Besicos sorianos y suerte

Maduixa ha dit...

Hola guapa! quin títol tan bonic per un plat tant maco! fins i tot els tomàquets es veuen elegants. Preciós. :-)

respecte a flickr, no recordo massa be com va, però tots aquests servidors tenen la opció de demanar o be que te l'enviïn al teu correu o be canviar-la. Sempre i quan tinguis a mà les teves contes de correu. També és bona idea, com diu la Raquel, mirar en els correus antics (agrupa-ho per sender), avui dia, que gairebé tothom tenim un servidor de correu on line, és molt fàcil trobar qualsevol missatge, per antic que sigui. En última instància els pots escriure i explicar el què t'ha passat. Molta sort :-)

Gitanilla ha dit...

De escándalo! me encanta el pescado así!
Presentación perfecta!
besitos

Carola ha dit...

Son las 20:30 en Montevideo. Solo a mi se me ocurre entrar a tu blog a esta hora... Por favor que crueldad con los que estamos medios engripados y e cama!jajajajja
Como me gusta tu cocina!!!!!!!

besotes!

Carola

Sorokin ha dit...

Hola, Mai. Es cierto que lo del password es un engorro cuando lo olvidas. En Flickr, la contraseña es la misma que la del correo Yahoo, si lo tienes. No sé, vete a Yahoo.es ó .com, pincha en "mail", y mira a ver si te dan la oportunidad de recuperar tu contraseña. Tiene que haber un medio de hacerlo.

Besos

Sorokin ha dit...

Voilà. Vete a esta dirección web:

https://edit.europe.yahoo.com/forgot?stage=fe100&src=fpctx&intl=es&done=http://es.yahoo.com/&partner=

Y te deben indicar los pasos necesarios para recuperar tu ID y tu contraseña.

Suerte

Angie Perles ha dit...

Gracias por tu visita a mi blog, Mai! Yo también tengo una mala cabeza.... y siento lo que te ha pasado. Y esa dorada... en equilibrio o no, debe estar exquisita! Un saludo!

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Hola estimada, em dona molta alegria tornar-te a veure per aquí encara que això que dius m´ha impressionat força perquè no et puc ajudar gens i això d´haver perdut les fotos ho trobo una mala passada enorme!!!
Les teves fotos i la recepta espectaculars, com sempre...molts petonets estimada espero que ho puguis arreglar!!! petonets

Mesilda ha dit...

Hola Mai,que mal me sabe lo de las fotos,no entiendo mucho de ese tema,asi que no te puedo ayudar.
La dorada tiene un equilibrio perfecto!!La posicion perfecta para incarle el diente.
Besets.

Cuinagenerosa ha dit...

fa dies que no n'hem parlat, has pogut recuperar les fotos?
espero que en tinguessis còpia al teu ordinador per poder seguir publicant receptes suculentes com aquestes últimes.
m'ha encantat el títol del post (el titular, en diria jo) i els acompanyaments, les anelles (de ceba?), el julivert, la camisa aixecada dels tomaquets...
per cert que he vist pel ciberespai unes magdalenes de poma verda que no trobo aquí, ja trigues a posar-les...

Erika ha dit...

Espero que puedas solucionar pronto lo de la clave, a mí también me daría un ataque.
Este plato, exquisito!
Cariños

El pare ha dit...

Mai,
Quin bon maldecap. Les noves tecnologies ens faciliten la vida, però quan es capgiren en contra, ens la compliquen a base de bé.

La presentació d'aquesta plat és tot un luxe.
Magnífic.

Que tinguis sort!. Una abraçada.

Marcela ha dit...

Has podido solucionar el problema con Flickr? Espero que sí...
Qué elegancia la de esos tomatitos cherry desvestidos! Y el toquecito de sal negra, más que lujoso. Yo quiero comer estos platos tan bonitos que preparas! Quero aprender también, pero primero probar, jeje. ;)
Un beso grandote,

Marcela

margot ha dit...

Hola Mai, deliciosa esta orada.
No tengo ni idea como se recupera lo del Flirk,pero te digo algo si lo indago.
Yo también estaría atacá.
Petonets maca.
Margot

Núria ha dit...

Mai,estimada...no sé com ajudar-te amb el tema flickr...perque et demana la ID...jo no sé ni quina es, a veure si coincidim i m'expliques una mica millor i et puc ajudar...

El plat senzill, però exquisit!! quina presentació i quines fotos..

Núria

Carmen ha dit...

QUerida mía, me has abierto un montón de imágenes porno-food en mi calenturienta mente, has desatado un montón de posibilidades que se pueden hacer con tus fotografías, je je je. Si no pagas rescate por ellas haré negocio en Tepito y gozaré en Ibiza el fruto de mi crimen.

Ya en serio, ¿por qué siempre nos pasan estas cosas?

Te mando muchos besos y muchos abrazos.

♥ Ana ha dit...

Hola Mai, muchas gracias por pasarte por mi blog y escribirme un comentario
La dorada nos encanta en casa, sobre todo a mi marido y con esas milhojas de patata y manzana tiene que estar buenísimo
Mira, hablando de Flikr , hace poco tuve un problema con ellos, hasta lo puse en el blog, como tú, de la rabia que me dió, pero, bueno, ya lo solucioné y me he buscado otro sitio para subir mis imágenes, en cuanto a lo de la clave, no se si estaré confundida pero, ¿no es la misma clave o pasword que la de tu correo yahoo? y si no, puedes contactar con ellos por emáil pero, te voy a comentar una cosa,no se si las fotos que subes en Flickr son las que tienes en el blog, si es así, no se lo digas ,eso hice yo y me contestaron ésto:

"He visto tu cuenta y te recuerdo que el utilizar las cuentas
Flickr para alojar gráficos Web es una violación a lasNormas de la Comunidad
No uses tu cuenta para alojar gráficos Web como logotiposy pancartas.Tu cuenta será cancelada si descubrimos que la utilizas
para alojar elementos gráficos de diseño de páginas Web,
iconos, caritas, iconos de Flickr, avatares de los foros,
módulos y otros elementos no fotográficos de sitios Webexternos."

En fin que fue un rollo, quité todas las fotos de allí y tuve que reorganizar mi blog, no quiero tener más problemas con ellos o que me anulen la cuenta cuando les de la gana, de todas maneras espero que ya lo hayas podido solucionar
Un abrazo

Paco Becerro ha dit...

Tampoco puedo ayudarte con lo de la clave del flikr pero si quieres te ayudo a comer esa estupenda dorada...

Me gusta mucho el detalle de los cherrys peladitos y todo lo quehas puesto como guarnición.

Las fotos, una vez más, preciosas...

Juanriu ha dit...

Hola Mai, muy buena receta y muy bien presentada, un saludo.
JUAN

Laura (Recetas Trucos y Tips) ha dit...

Hola, espero que trobis solució amb el compte aviat.


la recepta té una pinta boníssima i és molt saludable :)

salutacions

Maria Pilar-COCINICA ha dit...

Efectivamente hoy has estado sembrada y genial con tus explicaciones, lo de la contraseña me acaba de pasar a mi con un blog que creé y ha estado un tiempo durmiendo el sueño de los justos.

El plato increíble con una presentación de lujo.

Feliz verano

María José Andreu Granados ha dit...

Mai tampoc et puc ajudar perquè no es res d'aquesta pàgina, em vaig donar d'alta i no he fet res més així que res de res ho sento.
La daurada t'ha quedat estupenda, les fotos genials.
Això del piemnton fumat el pots comprar a la mateixa pàgina web d'ells que tengop l'enllaç en el meu blog, és genial i tant en peixos com en les carns aquesta de por
petons

Judith ha dit...

Hola Mai, ja em sap greu però no en tinc ni idea de com és recupera un arxiu perdut per el ciberespai, tu continua insisitint, que quan menys t'hoe speris et deixa entrar. L'orada deliciosa, espectacular!!!

Ana Powell ha dit...

Hola Mai
Todo un lujo y elegantemente servido.
Un plato bien maravilloso y bellisimo.
Feliz semana ♥

starbase ha dit...

Vaja, em sap greu..no tinc compte de flickr i no se com recuperar ni ajudar... :(

Les orades molt bones, per cert

Marta Padenous ha dit...

Ara me'n alegro de no fer servir el flickr...no m'ho puc imaginar perdre les meves fotos, no no no!!!
(ja ho has solventat??)
Ara bé aquesta orada segur que cura tots els mals!!!

Ptnts

Margarida ha dit...

Jo tampoc et puc ajudar, però em poso al teu costat i t'animaré en tot que que necessitis, ja que sé què és això de perdre les fotos: quan em van robar l'ordinador en vaig perdre un munt perquè feia 3 setmanes que no feia cap còpia de seguretat! A casa em deien: sembla que et sàpiga més greu haver-te quedat sense fotos que sense ordinador!
En fi...

Aquesta orada, sorprenent, com totes les coses que ens presentes. En comptagotes, això sí, no sé si ho fas per no cansar-nos o perquè no tens temps! Però sempre surto d'aquí molt contenta, tant amb la introducció com amb la recepta. I les fotos, com sempre, magnífiques i precioses.

Un petó!

María ha dit...

gracias por tu visita. Siento lo de la clave, no puedo ayudarte.
Esta dorada de luuuuuuuuuuuuujo, que rica te quedó. me voy a dar una vuelta por tus recetas. Bicos

Kako ha dit...

Mai, el tema de los papelitos es fatal, a mi me pasaba siempre lo mismo. Ahora lo llevo en una libretita y, aunque es casi indecifrable todo, al menos sé que con paciencia se puede encontrar lo que se necesita. Que mal haber perdido el acceso a tus fotos...
Espero que lo puedas recuperar.
La dorada me gusta tanto como el bacalao, en todas sus formas y maneras.
Un abrazote.

PD. Estuve en Tarragona y me acordé mucho de ti, pero ni idea donde es que trabajas.

No tot són postres ha dit...

Mai, jo he de recordar ell nom del meu primer mestre... si et serveix de consol, i com que me'l vaig inventar no sé si es deia pep, paco o antonio!!!
PTNTS
Dolça