dijous, 21 d’octubre del 2010

CARXOFES AMB PEUS DE PORC

DSC00986

Porno food , porno food , porno food , porno food,..............

Què és això Mai, pensareu? Aquesta dona s´ha tornat boja , que ténen a veure unes carxofes amb el porno food? intrigant el tema oi? doncs continueu llegint.
No ténen res a veure , però les carxofes són boníssimes, per qui els agradin , es clar, com tot , els peus de porc.... doncs tampoc , però el porc té un caminar tant sensual que bé podría valdre com estrella del porno food , però tampoc és això; la cosa és, que fa uns díes em van comentar que en posar aquesta paraula al google sortia la Mai, be, Maiblog com a estrella invitada , a primera fila! quina gràcia en veure-ho , una tonteria pensareu , però a mi em va divertir moltíssim , serà que últimament massa coses alegresi amb gràcia no em passen i ni que dir d´ estar a primera fila en alguna cosa , bah ,ni parlar-ne! , així que ser la primera en el rànking dels pornofoods ni que fos per unes hores em va divertir moltíssim , però lo bo dura poc i vaig passar a tercera fila en un plis , això es pot arreglar , em dic , així que he decidit començar el post amb aquesta paraula i després ja veurem on em situen, de pas com no, us explico com vaig fer aquestes carxofes amb peus de porc i estic segura que si algú les fa , recordarà la paraula i fins i to potser us treurà un somriure , perquè d´això es tracta no? de somriure , a tot , a la vida , encara que aquesta la majoria dels dies ens faci una ganyota lletja i ens posi a la cua del ranking , ximpleta, pensareu......

Aprofiteu que ara comencen les primeres carxofes , a mi m´agraden mes aquelles que són mes rodones , no en se la classe però sempre tinc la impressió que són mes tendres , potser manies, però m´agraden les meves manies.

Apa , som-hi.


DSC00989
INGREDIENTS

CARXOFES
PEUS DE PORC
LLORER
CEBA
ALLS
TOMÀQUET
PEBRE VERMELL DOLÇ
UN BITXO
AVELLANES
AMETLLES
PA
JULIVERT
VINAGRE

ELABORACIÓ

Posem a coure els peus ben nets i depilats amb aigua , quan arrenca el bull , jo desprecio la primera aigua i n´hi poso de nova amb una ceba , dues fulles de llorer i una cabeça d´alls .

En una caçola amb oli, sofregim una ceba ratllada a foc suau, amb una fulla de llorer i un bitxo , llavors afegim unes cullerades de puré tomàquet , deixem que es sofregeixi tot i tot seguit una bona cullerada de pebre roig i ja radere seu el vi blanc.
Fem una bona picada amb unes avellanes, unes ametlles, una llesca de pa fregit , un branquilló de julivert , un all fregit i un rajolí de vinagre, afegim la picada al sofregit i ho reguem amb brou de coure els peus , deixem que la salseta vagi coent i mentrestant desosem els peus.
Corregim la salseta de sal i de textura, si fos una mica clara , la podem espessir amb una mica de farina diluida en aigua freda, però recordem que ha de coure be si no després tindria gust de farina crua , també podem fer un "roux" amb una mica de farina i mantega , que sempre podem tenir per espessar salses guardat a la nevera però no cal guardar-ho massa temps això.
Un cop la salsa ja és a punt li afegim els peus lliures d´òssos i els deixem fer xup per que agafin el gust.
Posem a coure les carxofes netes al vapor , si voleu que no es facin tant fosques passeu-les amb llimona, però a mi no em fa massa el pes, després acidejen una mica , quan les poseu a coure , feu pressió al mig obrint-les una mica, anirà be per després omplir-les.
Un cop cuites només cal omplir-les amb la carn dels peus i ja fet , salsejar-les al vostre gust , us asseguro que amb el suquet de la foto no n´hi ha prou , perquè estàn per sucar-hi pa i pa i pa......

I Pornofood, per si de cas, hehehe.

SALUD

21 comentaris:

pepa cooks ha dit...

Hola, Hola, cuanto tiempo, que tal? espero que bien, esas alcachofas extraordinarias, besitosssssssss.

Maria Pilar-COCINICA ha dit...

Que buenos los pies de cerdo, yo he mezclado los pies con muchas cosas, pero nunca con alcachofas pero despues de ver las tuyas seguro que lo hago.

Un beso

Hilmar ha dit...

Tienen una pinta realmente deliciosa...
Fantástica receta!
Feliz fin de semana,
besitos,

starbase ha dit...

Mai, la teva sinceritat mereix el posicionament com a premi jajaja.

La recepta és boníssima, tot i que jo els peus de porc no els faig servir gaire fora de les escudelles.

Espero que pugis de nou al primer lloc i miro de col.laborar:

porno food !! :)

Maria ha dit...

Que maques t'han quedat.. jo les faig semblants però amb les carxofes a trossos i no te color amb presentar-les així d'esbeltes i farcides... Vols dir que si et visiten els del porno food no veuran com s'han de presentar aquestes verdures quan facin un sopar afrodisíac? I entendran perquè has d'estar la primera, si senyor...
Continua amb aquest bon humor !!

cocina con sabor ha dit...

Una recepta molt original i boníssima. M'agraden tant les carxofes com els peus, així que faré la teva recepta ;)

Petons

Xavier ha dit...

Porno food? Hahahahahha Quina gràcia!
Aquestes criaturetes són una delícia!

Besets!

Ana Powell ha dit...

Deseo que te encuentres bien, ya hacia algun tiempo que no sabiamos de ti.
Un plato muy elegante ♥

paco ha dit...

hola Mai, por algún comentario aqui expuesto ignoraba que nó estabas en forma, si es asi espero que yá te encuentres perfectamente,..y en cuant als peus de porc y alcacils trobe que les fotos ja o diguen tot, me encanta el plat.......salutaçións paco

Cuinagenerosa ha dit...

m'encanta la recepta, ja t'ho he dit, i veure que tornes a publicar. ara no tardis tants dies, que si t'he de tornar a donar peu, per mi no quedarà. encara que no siguis seguidora jejeje
un petó

Merchi ha dit...

Tienen un aspecto divino, realmente deliciosas estas alcachofas Mai. ¿Que será lo que tú haces que no salga rico y apetitoso? ;)

Besitos preciosa

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Mai; A les cartes -baralles- espanyoles, aixó sería un tres de copes, equivalent a 10 punts, a les cartes de la cuina, jo l'hi veig 3 asos equivalent a 36 punts... com a mínim¡¡
Un plat "d'asos" diferents de menjar amb carxofes i peus de porc, deliciós Mai¡¡
Que vagi de gust Mai¡¡

Mesilda ha dit...

Madre mia que pinta tienen,super buenas!Las alcachofas son mi verdura preferida,
Besets.

TROTAMUNDOS ha dit...

Me encantan las alcachofas rellenas y las tuyas se ven exquisitas, nunca les puse pies de cerdo pero imagino lo jugosa que deben de quedar

Besotes

Cuinetes-Carme ha dit...

Mare meva, quina bona bonissima recepte, carxofes, bones i amb el peus, per llepar-se el dits.
Una abraçada Mai.
Salut,

Juan Hernández ha dit...

Hola Rosa. Me alegro mucho verte de nuevo ¿cómo estás? espero y deseo que muy bien.
Este plato que has preparado de alcachofas es todo un lujo. Ya empiezan a verse pero al menos por esta zona no están todavía en su punto, falta poco.
Un relleno fabuloso para un continente exquisito.
Felicidades, Rosa, por el plato.
Hasta otra vez.
Saludos

Itzi ha dit...

Hmm, super porno y depravado. Les falta un latiguillo y todo.
Se ven super deliciosas.

Dime una cosita... ¿al final se casan, no?

Oceanetes ;)

Joan Benlloch ha dit...

Unes carxofes de escàndol, ia més amb un toc picant.

Kako ha dit...

Nunca he comido pies de cerdos, que divertido.
Aquí ni siquiera se vende, tampoco interiores ni nada de esas cosas, salvo la pana.
Me parece una receta apetitosa, la primera foto es mortal.
Las alcachofas me encantan, pero aqui son impagables, que más??
Besitos Mai.

Mai ha dit...

-Pepa,¿ que tal tu? pues si muchos dias de "perreo" pero ya me voy poniendo a tono , soy mujer de frío y los calores me aplatanan hehehe.
Un besazo guapa.

-Cocinica, pues prueba y verás coo no decepcionan, todo el que prueba quiere repetir....
un abrazo.

-Hilmar, no engañan en absoluto.
Buena semana y un abrazo.

-Starbase, gràcies per la teva col-laboració, però el meu pornofood crec jo que no és el qeu esperen , ja he tornat a perdre posicions.
una petó.

-Maria ja m´agradaria a mi que els del pornofood veiesin un filó en les carxofes jajjaja, imnagina , la página porno del me, " alcachofas!" jajajaja
un petó

-Carme, si les fas , diguem com t´han quedat i que t´ha semblat, m´encanta qiue facin les meves receptes!
una abraçada.

-Xavier, tot són grans plaers oi? jajajaja
un petó.

-Ana,muy bien grácias, tranquila solo es perrera veraniega, es que a mi los calores....y mucho trabajo, que es una suerte con los tiempos que corren.
Un fuerte abrazo.

-Moltes grácies Paco, tot bé, m´agrada que t´hagin agradat, anime´t i fes-los.
un petó.

-Manel no em temptis...... ja veus que no em dura gaire , però que malament he quedat !.
una abraçada amic meu.

-

Mai ha dit...

-Merchi querida, si yo te contara todo lo que no sale bueno....bueno, tampoco tantas cosas pero alguna cagada me sale eh? el pulpo, una de cada diez solamente creo qeu doy con el , pero siempre digo que es culpa del pulpo jajaja.
un beso.

-Josep, crec que em puntues massa alt, però m´encanta, de veritat, moltes gràcies.
una abraçada.

-Maria , ja en som dos perquè a mi m´encanten i quan no són en temporada les anyoro.
un petó.

-Trota, son deliciosa de verdad, sólo tienes que probarlas, seguro qeu con tus manos las bordas y te salen mucho mejor.
un abrazo.

-Carme mai millor dit, per lleparse´n els dits , i per sucar-hi pa.
uan abraçada.

-Juan , sabes que el placer es todo mio , me gusta que te gusten , ahora comenzamos la temporada y dan muchísimo juego.
A probar!
un abrazo.

-Itzi, casan de maravilla , con latiguillo y antifaz, jajajaaja.
un beso guapa.

-Oteador, escandaloses són i picantones jejej.
petons.

-Kako, de momento aquí se pueden pagar pero cuando comienza la temporada a mi también me parecen un poco carillas, pero siempre digo qiue si pagamos por un filete bién podemos pagar por una buena verdura no?
un abrazo