skip to main | skip to sidebar
MAIBLOG

Pàgines

  • Pàgina principal
  • Perfil
  • Receptes
  • Participo a...
  • Blocs Amics

Participo a...


hemc 39 - dulces sin azúcar

hemc #38 - comida de mi pueblo

;AIG

hemc 37 - aperitivos

hemc 36 - cocina asiática y oriental

hemc 35 - conservas caseras

hemc 34 - cocina de medio oriente y magreb

hemc 33 - piensa globalmente come localmente

hemc 31 - quinoa

hemc 30 - manzana

hemc 29 - calamares/chipirones


hemc 27 - canelones

hemc 25 - tomate



PrintPrint Friendly
Inici
Subscriure's a: Comentaris (Atom)

HEU PASSAT

contador de visitas
contador de visitas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PINCHA Y LÉEME , ESTAREMOS MAS CERCA

Busca aquí

DE VISITA...

  • Papilles et Pupilles
    Brasserie Vinatier à Bordeaux, une table vivante et généreuse
    Fa 11 hores
  • mercado calabajío
    Los 9 platos de Navidad más tradicionales en nuestras familias
    Fa 1 dia
  • ¿Te quedas a cenar?
    Ibiza, cursos de pan casero en febrero de 2026
    Fa 2 dies
  • For the love of food,travel and wine
    Ñoquis de espinacas con salsa de tomate y champiñones
    Fa 4 dies
  • DULCE Y SALADO
    Bombas o Berlinas Rellenas de Crema Pastelera
    Fa 4 dies
  • mil postres
    PAN "DULCE" DE CALABAZA
    Fa 6 dies
  • NO TOT SÓN POSTRES... A LA CUINA
    Paté de bolets
    Fa 6 dies
  • Cocina Costarricense
    pan banano
    Fa 1 setmana
  • El Aderezo - Blog de Recetas de Cocina y Gastronomía
    Cultura Street Food, libro de Marcelle Ratafia
    Fa 2 setmanes
  • diario de un aburrido
    "Todos los silencios" de Arttu Tuominen. La novela negra finlandesa
    Fa 2 setmanes
  • Cazuelicas
    PASTEL DE CHAMPIÑONES
    Fa 3 setmanes
  • cocina de mercado
    Nuevo libro “Quínoa. Sabores de estación”,
    Fa 4 setmanes
  • comerJapones.com
    IPPUDO abre su primer restaurante en Barcelona
    Fa 3 mesos
  • Uno de Dos
    Nuevo libro: Recetas rápidas con freidora de aire
    Fa 3 mesos
  • El món de la cuina
    Pastís d'aniversari flors de maduixes
    Fa 9 mesos
  • PA DE NOUS
    CAKE de TARONJA
    Fa 9 mesos
  • webos-fritos
    Concurso de sartenes Lecuine
    Fa 1 any
  • Cuina per llaminers
    Tortell de Rams 2024
    Fa 1 any
  • decuina
    de ràdio days: UMAMI (Bellaterra) al programa La Fonda de Catalunya Ràdio
    Fa 2 anys
  • DIT I FET
    Profiteroles rellenos de lemon curd ¡Imposible comer solo uno!
    Fa 2 anys
  • Ma Petite Boulangerie
    Pan semiintegral con nueces
    Fa 3 anys
  • My Lovely Food
    Pollo Curry Crunchy
    Fa 4 anys
  • El AROMA DE IDANIA
    HA PASADO MUCHO TIEMPO....
    Fa 4 anys
  • Cocina Para Emancipados
    Chocolate, Aceite y Sal {Cremoso de Chocolate}
    Fa 5 anys
  • TÈRBOL ATZUR
    ANNA AKHMÀTOVA
    Fa 5 anys
  • Las Cosas de la Mamma
    Pionono de Verduras y Pavo
    Fa 5 anys
  • les milles & un délices de ~lexibule~
    ~Gâteau-mousse au chocolat et café~
    Fa 5 anys
  • La cuina d'Ara
    Fa 5 anys
  • Los cerezos en flor
    Coca de uvas asadas al vino de Oporto
    Fa 6 anys
  • Zine de Pão
    Novas oficinas de pão em Outubro
    Fa 6 anys
  • My Little Things: blog de recetas y cocina
    Sobremesa Sunday Suppers en Biblioteca Almirall
    Fa 6 anys
  • My Little Things: blog de recetas y cocina
    Sobremesa Sunday Suppers en Biblioteca Almirall
    Fa 6 anys
  • Jacktel`s Kochbuch
    Bronsita este o boala care nu trebuie lasata sa evolueze si trebuie diagnosticata rapid
    Fa 6 anys
  • cuinar és generós
    Cremes, truites, arrossos, capipota
    Fa 6 anys
  • M' AGRADA CUINAR
    DONUTS
    Fa 6 anys
  • Per Anar Fent Gana
    ❥Galletas con avena y algarroba
    Fa 6 anys
  • La cocina de Mesilda
    GALLETAS DE ACEITE CON MANZANA Y NUECES
    Fa 6 anys
  • Food & Cook
    MUFFINS DE MANZANA Y CANELA
    Fa 6 anys
  • Chez Dashita
    Selfie
    Fa 6 anys
  • Gabriela, clavo y canela
    Pain de Campagne para Pan Sorpresa
    Fa 7 anys
  • Mi cocina diaria ...y algo mas...
    Paella de marisco (Паэлья с морепродуктами)
    Fa 7 anys
  • Lola en la cocina
    Tartaletas de pera y almendra
    Fa 7 anys
  • Azul Purpura
    Fa 8 anys
  • Un dejeuner de soleil
    Bientôt une nouvelle version du blog
    Fa 8 anys
  • Menja de Bacallà
    No tinc por...
    Fa 8 anys
  • LA MENTA FRESCA
    MUESLI DE CEREALS I LLAVORS CRUIXENT / MUESLI DE CEREALES Y SEMILLAS CRUJIENTE
    Fa 8 anys
  • Buenas Migas
    SÁNDWICH DE SALCHICHA DE FRANKFURT CON CHUCRUT
    Fa 8 anys
  • cocinisima
    Cake de calabacín y chocolate
    Fa 9 anys
  • CocinArte
    Reto Jacket Potatoes o patatas con chaqueta(definitiva!!)
    Fa 9 anys
  • Curry curry que te pillo...
    Dos Palillos (Barcelona)
    Fa 9 anys
  • Con sabor a canela
    Mermelada de cerezas
    Fa 9 anys
  • Saborearte entusiasma
    Flores en mi boca
    Fa 9 anys
  • RESTAURANT LA CANTINA DE LLINARS
    Fa 9 anys
  • Cocina y Ciencia
    First blog post
    Fa 9 anys
  • espacio culinario
    Pollo con tomate y albahaca. Fácil y bajo en calorías.
    Fa 9 anys
  • hecho en mi cocina - hemc
    Resumen HEMC #71- Legumbres
    Fa 9 anys
  • La flor del calabacin
    Tangerine dream: mermelada de mandarina amarga, agua de azahar y jengibre
    Fa 9 anys
  • En Guete!!!
    Praliné de canela y almendras {navidad ventanas verdes}
    Fa 9 anys
  • trébede
    MÁS BOLITAS!
    Fa 10 anys
  • La cocina de Frabisa
    Tarta de chocolate con higos
    Fa 10 anys
  • UN HUERTO EN LA CIUDAD
    phthia picta
    Fa 10 anys
  • la zuccheriera
    Hasta siempre
    Fa 10 anys
  • Madrid Tiene Miga
    Experiencias
    Fa 10 anys
  • el recetario de mi cocina
    Foie Micuit
    Fa 10 anys
  • Mi huerta ecológica
    HOY SEMBRÉ LECHUGAS TRAS LA LLUVIA
    Fa 11 anys
  • el cafè de nit
    DIADA NACIONAL DE CATALUNYA 2014
    Fa 11 anys
  • LAS MINICHEFS
    Fa 11 anys
  • Baking Powders
    New Blog, new food series!
    Fa 11 anys
  • Ricotta e miele
    Torta a forma di pallone dell' Inter / Torta a forma de pelota del Inter
    Fa 11 anys
  • La cuina vermella
    Todo se transforma
    Fa 11 anys
  • TOMATES VERDES FRITOS
    Jugoso a la sartén de Maggi en el Restaurante Dos Palillos
    Fa 11 anys
  • ... au levain!
    Pain rustique à la farine 5 céréales complètes
    Fa 11 anys
  • DELICIAS Y TENTACIONES
    Sweet potato pie... un Thanksgiving sin pumpkin pie?
    Fa 12 anys
  • La cocinita de Alicia
    Hola de nuevo
    Fa 12 anys
  • gent jove pa tou
    English Muffins
    Fa 12 anys
  • Cannelle et Vanille
    Please update your RSS feed link
    Fa 12 anys
  • El raconet de la cuina
    PASTIS DE XOCOLATA AMB FAVA TONCA
    Fa 12 anys
  • La Majuluta
    Chez Wong.
    Fa 12 anys
  • xup-xup
    Pizza con sorpresa
    Fa 12 anys
  • Panis Nostrum
    Otro libro de Mouette Barboff
    Fa 13 anys
  • Cocinandoconamor
    "Scones" de manzanas.
    Fa 13 anys
  • El último pastel
    batatas easy
    Fa 13 anys
  • de ninguna parte...
    RETOMANDO MI CAMINO...
    Fa 13 anys
  • Katia&Kitchen
    Cantucci
    Fa 13 anys
  • El invitado de invierno
    El Invitado se muda y se hace un lifting
    Fa 13 anys
  • El blog de Nélida
    Albóndigas de pollo
    Fa 13 anys
  • Pan y Varios
    JUMBO Muffins de maíz, sobrasada y Parmesano
    Fa 14 anys
  • DESDE NUESTRA COCINA
    AUBERGINES À L'ESPAGNOLE (BERENJENAS A LA ESPAÑOLA).
    Fa 14 anys
  • Barcelona-Málaga cooking!
    Liberty Cottage, Barcelona
    Fa 14 anys
  • Perdo la por però em tremola el pols...
    BOMBONS!!!
    Fa 14 anys
  • pepa cooks - cocina y otras cosas
    Cuaresma sin capirotes
    Fa 14 anys
  • GialloZafferano Blog
    La femminilità per le donne? Meglio la tradizione
    Fa 14 anys
  • Jengibre, naranja y miel
    Comer sano, comer bien, vivir mejor. Tartas de berenjenas y de puerros con champignones
    Fa 14 anys
  • La cuina de casa
    Comença la nova etapa de La cuina de casa
    Fa 15 anys
  • La cuina és vida
    Alimentaria 2010 apuesta por la gastronomia
    Fa 15 anys
  • una pinup en la cocina
    Oops! Vacaciones…
    Fa 16 anys
  • NINA'S RECIPES
  • una vida nova
  • El Balcón de Jaime
  • Apunts de cuina
  • Zerogluten
  • Déjame CocinArte
  • LA ALACENA DE PATERNA
  • El Orxatero
  • VelocidadCuchara.com
  • Ricette di cucina - Le ricette di Giallozafferano.it
  • Punto Letra
  • Prendre la paraula
  • El foro del pan • Página principal
Mostrar 10 Mostra-ho tot

Arxiu del blog

  • ▼  2011 (25)
    • ▼  de juliol (1)
      • ▼  07/09 (1)
        • BOLLITOS DE LA MERCÈ
    • ►  de juny (2)
      • ►  06/29 (1)
      • ►  06/15 (1)
    • ►  de maig (2)
      • ►  05/31 (1)
      • ►  05/01 (1)
    • ►  d’abril (2)
      • ►  04/19 (1)
      • ►  04/03 (1)
    • ►  de març (8)
      • ►  03/31 (1)
      • ►  03/27 (1)
      • ►  03/20 (1)
      • ►  03/14 (2)
      • ►  03/11 (1)
      • ►  03/05 (1)
      • ►  03/04 (1)
    • ►  de febrer (6)
      • ►  02/27 (1)
      • ►  02/23 (1)
      • ►  02/20 (1)
      • ►  02/18 (1)
      • ►  02/14 (1)
      • ►  02/11 (1)
    • ►  de gener (4)
      • ►  01/28 (1)
      • ►  01/16 (1)
      • ►  01/10 (1)
      • ►  01/01 (1)
  • ►  2010 (24)
    • ►  de desembre (2)
      • ►  12/20 (1)
      • ►  12/02 (1)
    • ►  de novembre (4)
      • ►  11/20 (1)
      • ►  11/16 (1)
      • ►  11/11 (1)
      • ►  11/07 (1)
    • ►  d’octubre (2)
      • ►  10/28 (1)
      • ►  10/21 (1)
    • ►  de setembre (3)
      • ►  09/29 (1)
      • ►  09/22 (1)
      • ►  09/12 (1)
    • ►  d’agost (1)
      • ►  08/24 (1)
    • ►  de juliol (2)
      • ►  07/24 (1)
      • ►  07/21 (1)
    • ►  de maig (1)
      • ►  05/27 (1)
    • ►  d’abril (2)
      • ►  04/06 (1)
      • ►  04/01 (1)
    • ►  de febrer (2)
      • ►  02/20 (1)
      • ►  02/08 (1)
    • ►  de gener (5)
      • ►  01/28 (1)
      • ►  01/15 (1)
      • ►  01/12 (1)
      • ►  01/07 (1)
      • ►  01/03 (1)
  • ►  2009 (29)
    • ►  de desembre (3)
      • ►  12/20 (1)
      • ►  12/08 (1)
      • ►  12/02 (1)
    • ►  de novembre (4)
      • ►  11/25 (1)
      • ►  11/24 (1)
      • ►  11/19 (1)
      • ►  11/10 (1)
    • ►  d’octubre (5)
      • ►  10/30 (1)
      • ►  10/25 (1)
      • ►  10/23 (1)
      • ►  10/18 (1)
      • ►  10/12 (1)
    • ►  de setembre (3)
      • ►  09/28 (1)
      • ►  09/25 (1)
      • ►  09/14 (1)
    • ►  de juny (2)
      • ►  06/23 (1)
      • ►  06/10 (1)
    • ►  de maig (2)
      • ►  05/21 (1)
      • ►  05/09 (1)
    • ►  d’abril (3)
      • ►  04/16 (1)
      • ►  04/12 (1)
      • ►  04/02 (1)
    • ►  de març (2)
      • ►  03/16 (1)
      • ►  03/01 (1)
    • ►  de febrer (1)
      • ►  02/11 (1)
    • ►  de gener (4)
      • ►  01/29 (1)
      • ►  01/20 (1)
      • ►  01/13 (1)
      • ►  01/03 (1)
  • ►  2008 (46)
    • ►  de desembre (4)
      • ►  12/23 (1)
      • ►  12/21 (1)
      • ►  12/13 (1)
      • ►  12/12 (1)
    • ►  de novembre (4)
      • ►  11/28 (1)
      • ►  11/20 (1)
      • ►  11/17 (1)
      • ►  11/05 (1)
    • ►  d’octubre (10)
      • ►  10/26 (1)
      • ►  10/21 (1)
      • ►  10/20 (1)
      • ►  10/18 (1)
      • ►  10/11 (3)
      • ►  10/09 (1)
      • ►  10/07 (1)
      • ►  10/02 (1)
    • ►  de setembre (17)
      • ►  09/29 (1)
      • ►  09/28 (1)
      • ►  09/27 (1)
      • ►  09/24 (1)
      • ►  09/23 (1)
      • ►  09/22 (2)
      • ►  09/21 (1)
      • ►  09/17 (1)
      • ►  09/16 (1)
      • ►  09/15 (1)
      • ►  09/13 (2)
      • ►  09/10 (1)
      • ►  09/08 (1)
      • ►  09/07 (2)
    • ►  d’agost (10)
      • ►  08/28 (2)
      • ►  08/26 (2)
      • ►  08/25 (1)
      • ►  08/24 (1)
      • ►  08/22 (1)
      • ►  08/20 (1)
      • ►  08/18 (1)
      • ►  08/15 (1)
    • ►  de juliol (1)
      • ►  07/23 (1)

FEEDJIT Live Traffic Feed

 

ELS MES VISITATS

  • POLLASTRE DE FESTA MAJOR/POLLO DE FIESTA MAYOR
    Aquest cap de setmana ha estat festa major al meu poble , Porrera , segur que molts n´heu sentit a parlar doncs d´uns anys ençà i amb el boo...
  • DIUMENGE : CANELONS I CONILL/ DOMINGO: CANELONES Y CONEJO
    Si, ja torna a ser diumenge, els dies no corren que volen , tinc la impressió que va ser ahir que vaig penjar el darrer post on us contava q...
  • COCOTXAS DE BACALLÀ I CLOÏSSES MIX PIL-VERD I PACIÈNCIA
    Una conversa amb senderi és el que em feia falta, temperament, manca de paciència i una llengua fluixa de vegades són un cocktail explosiu q...
  • CRESPELLS DE FLOR D´ITABO/ BUÑUELOS DE FLOR DE ITABO
    Pasaba cada dia pel davant i en veure-les allà , majestuoses i blanques com aquella neu que habia conegut feia tant poc , coronant a...
  • SALMÓ AMB CREMA DE PORROS / SALMÓN CON CREMA DE PUERROS
    No m´agrada; em confesso, si no existís ,per mi ja estaria bé , però com no és obligat menjar-ne, doncs també m´està bé . Aquesta confessió ...
  • MONES DE PASQUA/MONAS DE PASCUA
    Hi ha setmanes que passen sense pena ni glòria, arriba el divendres i tens la impressió que s´ha produít un salt en l´espai temps i has per...
  • AMANIDA D´AGLAIA
    -Una amanida és una amanida , dius . -Potser , dic jo. He estat molts i molts dies donant-li voltes a aquesta afirmació , i la veritat és q...
  • VENTRESCA DE PEZ ESPADA CON SALSA DE SOJA ,WASABI Y FIDEOS DE SOJA
    En diem arribar a "misses dites"....i així vaig ! i si, si, ja se que aquest està " repe" però la Nuria , a qui quasi t...
  • LLOMS DE CONILL FARCITS , VERDURES Y BOLETS DE TEMPORADA.( LOMOS DE CONEJO RELLENOS,VERDURAS Y SETAS DE TEMPORADA
    Hoy quisiera comentaros lo ultimo en recetas de alta cocina , pero no sin antes recordar un dicho muy de mi tierra " la merda quan més ...
  • MUFFINS DE POMA O UNA "MADALENA" SNOB
    " alt="DSC02764" /> Estimat amic , quants dies fa que no et faig enfadar? quants dies fa que la meva llengua barroera no d...
Recetas de cocina

aquesta obra està sota llicència

Creative Commons License
obra de maiblog està subjecta a una llicència de Reconeixement-Sense obres derivades 2.5 Espanya de Creative Commons

ELS QUE US AGRADA EL QUE FAIG