Receptes

AMANIDES I VERDURES / ENSALADAS Y VERDURAS

AGUACATES,TOMATITOS Y CAMARONES

AMANIDA D´AGLAIA

AMANIDA DE PATATA , SALMÓ, OLIVES DE KALAMATA

EMPEDRAT DE PEIXOS SECS

ESCAROLA AMB ROMESCO  I ANXOVES

PETIT TIMBAL .......BRUC I EL " VINYA D´IRTO"

ESCALIVADA AMB ARENGADA

COQUES DE RECAPTE / COCAS DE VERDURAS

BRIOUAT YABAN

COULANT DE FORMATGE/ COLULANT DE QUESO

HABITAS CONFITADAS CON JAMON Y VIRUTAS DE FOIE LEGUMBRES, VERDURAS

HIGOS A LA PLANCHA,QUESO PANCETA Y FOIE

HORIAKIKI ( ENSALADA GRIEGA )

HOYO 20

SALADETS

LABNA CON TOMATES SECOS

TRINXAT CUINA CATALANA

ARROSSOS / ARROCES


ARRÒS NEGRE / ARROZ NEGRO


RISSOTTO D´ALGUES I ESCOPINYES ; RISSOTTO DE ALGAS... 

CALAMARI E RISOTTO ZUCCHINI E ZAFFERANO

TRANCHA DE RODABALLO CON SAL NEGRA Y FALSO RISSOTT


PASTA / PASTA


TALLARINS D´ARRÒS WAGAMAMA /TALLARINES DE ARROZ WAMAMAGAMA


SOPA DE GALETS


FALS RAVIOLI DE CEPS, PERNIL IBÈRIC I TORTA DEL CA...




CREMES, SOPES, PURÉS I "POTAGES"/ CREMAS, SOPAS, PURÉS Y POTAGES


CREMA DE CARBASSA AMB OLI D´ARGAN I FOIE BRASSEJAT...


CREMA DE CARBASSA I XIPS VIOLETA


COCIDO BERCIANO


SOPA DE GALETS


ESCUDELLA D´OLI I BACALLÀ


GOT D´EXTREMADURA AL CUB/ VASO DE EXTREMADURA AL CUBO...


CARNS / CARNES


CONILL AL FORN


LLANGONISSA AMB LLANEGUES

LLOMS DE CONILL FARCITS

OSSO BUCCO A LA GREMOLATA

PATATAS FRITAS CON "BALDANAS" DE TORTOSA

PIERNA DE CORDERO CON SALSA DE CIRUELAS Y MENTA

SECRET.......... XINÈS/ SECRETO........CHINO


MENUTS / CASQUERIA



  • CARXOFES AMB PEUS DE PORC


  • RIÑONES DE CORDERO AL CURRY VERDE


  • TERRINA DE FETGE I TÒFONA NEGRA/ TERRINA DE HIGADO..



AUS / AVES





  • MAGRET DE PATO CON ESCABECHE DE VERDURAS TIERNAS


  • PERDIU GUISADA AMB CEPS I CASTANYES/ PERDIZ GUISADA


  • POLLASTRE AMB SALSIFINS


  • POLLASTRE DE FESTA MAJOR/POLLO DE FIESTA MAYOR


  • POLLO EN PEPITORIA



PEIX / PESCADOS


  • BACALLÀ I NO VA DIR RES / BACALAO HASTA LOS HUESOS
  • GAMBES BLANQUES I ESCAMARLANS
  • BUNYOLS DE BACALLÀ ( NÚVOLS DE LA MAR SALADA) / BUÑUELOS DE 
BACALAO
  • SEITONS AMB VINAGRE



CALAMARI E RISOTTO ZUCCHINI E ZAFFERANO


CANELONS DE CARBASSÓ I MARISC /CANELONES DE CALABACÍN Y MARISCO


CASSOLETA DE CARXOFES I CALAMARCETS/  CAZUELITA DE ALCACHOFAS Y CALA


FREGINADA DE PEIX BLAU/ FRITURA DE PESCADO AZUL

LA TÍMIDESA DEL LLAGOSTÍ / LA TIMIDEZ DEL LANGOSTI

LLOM DE TONYINA CRUIXENT AMB SALSA DE SOJA I SÈSAM /LOMO DE ATÚN CRUJIENTE CON SALSA DE SOJA Y SÉSAMO

MAR I MUNTANYA DE BOLETS I ESCAMARLANS /MAR Y MONTAÑA DE "ROVELLONS" Y CIGALAS SETAS

ORADA EN EQUILIBRI / DORADA EN EQUILIBRIO

RISSOTTO D´ALGUES I ESCOPINYES ; RISSOTTO DE ALGAS..

TORTILLA DE LANGOSTINOS

CRUJIENTES DE GAMBA

TRANCHA DE RODABALLO CON SAL NEGRA Y FALSO RISSOTTO

VENTRESCA DE PEZ ESPADA CON SALSA DE SOJA ,WASABI


OUS / HUEVOS


TORTILLA DE LANGOSTINOS


FERMALL DE TÒFONA NEGRA / BROCHE DE TRUFA NEGRA


POSTRES/ POSTRES


BROWNIE AMB GELAT DE VAINILLA


CRESPELLS DE FLOR D´ITABO/ BUÑUELOS DE FLOR DE ITA


CRESPELLS

CREMA DE VAINILLA I POMA CARAMELITZADA / CREMA DE VAINILLA Y MANZANA  CARAMELIZADA


PASTISSOS/ PASTELES


BAKLAVA


BROWNIE AMB GELAT DE VAINILLA


 EL COC DE LA SU / EL BIZCOCHO DE SU 


LA MONA D´OUS / LA MONA DE HUEVOS


MUFFINS DE MADUIXA I CREMA DE MENTA


MUFFINS DE POMA O UNA "MADALENA" SNOB


HEMC39 - DULCES SIN AZÚCAR 


PANELLETS I CASTANYES/ PANELLETS Y CASTAÑAS


PANCAKES

PASTISSETS

ROSQUILLES DE CANDIL/ROSQUILLAS DE CANDIL

TEMPS DE CIRERES...LA COCA

TORTELL DE REIS/ ROSCON DE REYES


PANS / PANES


BRIOIX / BRIOCHES


PA DE PANSES Y NOUS / PAN DE PASAS Y NUECES


PA PER LA MEMÒRIA/ PAN PARA LA MEMORIA


PA DE CIVADA/ PAN DE CENTENO


PAN EN PANIFICADORA 


FOUGASSES


VINS I BEGUDES / VINOS Y BEBIDAS


GIN-TONIC CON LONDON GIN BEBIDAS


" VINYA D´IRTO"


"CLOS NELIN"


COSES MEVES / COSAS MIAS

AIG

AIG 2009 AMIGO INVISIBLE

ANDARES CERDO, DELICATESSEN

DE L´HORT DE LES PORRERES

CUCHIPANDI I EL VI

EL MAS D´EN FERRÉ PORRERA

EL REBOST / LA DESPENSA

BON NADAL

LAS VACACIONES

MATANZA EN EL BIERZO

GLADYS

LOTERIA

TINA TURNER LANXES ARENA COLONIA

UNAS CAÑITAS TAPAS