AGUACATES,TOMATITOS Y CAMARONES
AMANIDA D´AGLAIA
AMANIDA DE PATATA , SALMÓ, OLIVES DE KALAMATA
EMPEDRAT DE PEIXOS SECS
ESCAROLA AMB ROMESCO I ANXOVES
PETIT TIMBAL .......BRUC I EL " VINYA D´IRTO"
ESCALIVADA AMB ARENGADA
COQUES DE RECAPTE / COCAS DE VERDURAS
BRIOUAT YABAN
COULANT DE FORMATGE/ COLULANT DE QUESO
HABITAS CONFITADAS CON JAMON Y VIRUTAS DE FOIE LEGUMBRES, VERDURAS
HIGOS A LA PLANCHA,QUESO PANCETA Y FOIE
HORIAKIKI ( ENSALADA GRIEGA )
HOYO 20
SALADETS
LABNA CON TOMATES SECOS
TRINXAT CUINA CATALANA
ARROSSOS / ARROCES
ARRÒS NEGRE / ARROZ NEGRO
RISSOTTO D´ALGUES I ESCOPINYES ; RISSOTTO DE ALGAS...
CALAMARI E RISOTTO ZUCCHINI E ZAFFERANO
TRANCHA DE RODABALLO CON SAL NEGRA Y FALSO RISSOTT
PASTA / PASTA
TALLARINS D´ARRÒS WAGAMAMA /TALLARINES DE ARROZ WAMAMAGAMA
SOPA DE GALETS
FALS RAVIOLI DE CEPS, PERNIL IBÈRIC I TORTA DEL CA...
CREMES, SOPES, PURÉS I "POTAGES"/ CREMAS, SOPAS, PURÉS Y POTAGES
CREMA DE CARBASSA AMB OLI D´ARGAN I FOIE BRASSEJAT...
CREMA DE CARBASSA I XIPS VIOLETA
COCIDO BERCIANO
SOPA DE GALETS
ESCUDELLA D´OLI I BACALLÀ
GOT D´EXTREMADURA AL CUB/ VASO DE EXTREMADURA AL CUBO...
CARNS / CARNES
CONILL AL FORN
LLANGONISSA AMB LLANEGUES
LLOMS DE CONILL FARCITS
OSSO BUCCO A LA GREMOLATA
PATATAS FRITAS CON "BALDANAS" DE TORTOSA
PIERNA DE CORDERO CON SALSA DE CIRUELAS Y MENTA
SECRET.......... XINÈS/ SECRETO........CHINO
MENUTS / CASQUERIA
- CARXOFES AMB PEUS DE PORC
- RIÑONES DE CORDERO AL CURRY VERDE
- TERRINA DE FETGE I TÒFONA NEGRA/ TERRINA DE HIGADO..
AUS / AVES
- MAGRET DE PATO CON ESCABECHE DE VERDURAS TIERNAS
- PERDIU GUISADA AMB CEPS I CASTANYES/ PERDIZ GUISADA
- POLLASTRE AMB SALSIFINS
- POLLASTRE DE FESTA MAJOR/POLLO DE FIESTA MAYOR
- POLLO EN PEPITORIA
PEIX / PESCADOS
- BACALLÀ I NO VA DIR RES / BACALAO HASTA LOS HUESOS
- GAMBES BLANQUES I ESCAMARLANS
- BUNYOLS DE BACALLÀ ( NÚVOLS DE LA MAR SALADA) / BUÑUELOS DE
- SEITONS AMB VINAGRE
CALAMARI E RISOTTO ZUCCHINI E ZAFFERANO
CANELONS DE CARBASSÓ I MARISC /CANELONES DE CALABACÍN Y MARISCO
CASSOLETA DE CARXOFES I CALAMARCETS/ CAZUELITA DE ALCACHOFAS Y CALA
FREGINADA DE PEIX BLAU/ FRITURA DE PESCADO AZUL
LA TÍMIDESA DEL LLAGOSTÍ / LA TIMIDEZ DEL LANGOSTI
LLOM DE TONYINA CRUIXENT AMB SALSA DE SOJA I SÈSAM /LOMO DE ATÚN CRUJIENTE CON SALSA DE SOJA Y SÉSAMO
MAR I MUNTANYA DE BOLETS I ESCAMARLANS /MAR Y MONTAÑA DE "ROVELLONS" Y CIGALAS SETAS
ORADA EN EQUILIBRI / DORADA EN EQUILIBRIO
RISSOTTO D´ALGUES I ESCOPINYES ; RISSOTTO DE ALGAS..
TORTILLA DE LANGOSTINOS
CRUJIENTES DE GAMBA
TRANCHA DE RODABALLO CON SAL NEGRA Y FALSO RISSOTTO
VENTRESCA DE PEZ ESPADA CON SALSA DE SOJA ,WASABI
OUS / HUEVOS
TORTILLA DE LANGOSTINOS
FERMALL DE TÒFONA NEGRA / BROCHE DE TRUFA NEGRA
POSTRES/ POSTRES
BROWNIE AMB GELAT DE VAINILLA
CRESPELLS DE FLOR D´ITABO/ BUÑUELOS DE FLOR DE ITA
CRESPELLS
CREMA DE VAINILLA I POMA CARAMELITZADA / CREMA DE VAINILLA Y MANZANA CARAMELIZADA
PASTISSOS/ PASTELES
BAKLAVA
BROWNIE AMB GELAT DE VAINILLA
EL COC DE LA SU / EL BIZCOCHO DE SU
LA MONA D´OUS / LA MONA DE HUEVOS
MUFFINS DE MADUIXA I CREMA DE MENTA
MUFFINS DE POMA O UNA "MADALENA" SNOB
HEMC39 - DULCES SIN AZÚCAR
PANELLETS I CASTANYES/ PANELLETS Y CASTAÑAS
PANCAKES
PASTISSETS
ROSQUILLES DE CANDIL/ROSQUILLAS DE CANDIL
TEMPS DE CIRERES...LA COCA
TORTELL DE REIS/ ROSCON DE REYES
PANS / PANES
BRIOIX / BRIOCHES
PA DE PANSES Y NOUS / PAN DE PASAS Y NUECES
PA PER LA MEMÒRIA/ PAN PARA LA MEMORIA
PA DE CIVADA/ PAN DE CENTENO
PAN EN PANIFICADORA
FOUGASSES
VINS I BEGUDES / VINOS Y BEBIDAS
GIN-TONIC CON LONDON GIN BEBIDAS
" VINYA D´IRTO"
"CLOS NELIN"
COSES MEVES / COSAS MIAS
AIG
AIG 2009 AMIGO INVISIBLE
ANDARES CERDO, DELICATESSEN
DE L´HORT DE LES PORRERES
CUCHIPANDI I EL VI
EL MAS D´EN FERRÉ PORRERA
EL REBOST / LA DESPENSA
BON NADAL
LAS VACACIONES
MATANZA EN EL BIERZO
GLADYS
LOTERIA
TINA TURNER LANXES ARENA COLONIA
UNAS CAÑITAS TAPAS