dissabte, 24 juliol de 2010

ORADA EN EQUILIBRI / DORADA EN EQUILIBRIO

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Estic rabiosa i la veritat és que em temia que una cosa així em passaria , recordeu el tema dels paperets que es perden i mai els trobes? aquells on escrius notes i apunts i ells solets acaben muntant-se un festivalen algún racó de la taula de l´ordinador o dels prestatges carregats de papers i records de Kuala Lumpur ....si si , aquells , doncs be el paperet perdut no se ni si existia , i si existia .... cosa que dubto, tenia escrita la ID de la página de Flickr , aquella que molts ja coneixeu , i que vol dir això?doncs que no se per que collons Flikr ha decidit acualitzar la página i ara em demana l´adreça per entrar-hi, ara! a aquestes alçades de la meva vida em demana l´adreça per entrar a la MEVA página!!!!! i es que ni tant sols em dona per correctes les preguntes sobre les meves dades , com he de recordar el nom del gat que tenia l´any 92! ni que hagués estat atleta olímpic! total que hi ha una página amb les meves fotografies rondant pel ciberespai i jo no puc entrar-hi.
Algú sap com es recupera una cosa així? la resposta cinc-cents a la meva pregunta es repeteix i diu que no es pooooooot , imposibol!!!!, torna a fer-ne un altra em diuen ,JA !!!!i les meves fotos?,cada vegada que les recordo, soletes en aquest mon cibernètic en mans de qualsevol desaprensiu que les pot convertir en estrelles del pornofood? ai, puc imaginar-ho , els meus muffins en un trio amb rosquilles i magdalenes.....per no parlar de pollastres i conills!
On coi és el paperet? on és la meva memòria?
De moment i sense adelantar aconteixements us presento l´Orada en equilibri , aquesta encara no havia sortit de casa.

INGREDIENTS

ORADA
PATATES
POMA GRANNY SMITH
CEBA TENDRA
TOMÀQUETS CHERRY
SAL NEGRA DE HAWAÏ
OLI DE GINGEBRE

ELABORACIÓ

Simple com la vida i sense gaire tecnología és aquesta orada.
Demaneu al vostre peixater que us en tregui els dos filets.
Talleu les patates a rodanxes igual que la poma , passeu-les per la paella amb oli sense deixar-les enrossir fins que estiguin cuites.
Passeu la poma per la planxa amb una mica dóli, moooolt poquet, perquè no s´enganxi.
Feu un muntet , tipus milfulls, alternant capa de patata i de poma i la reserveu sense que es refredi.
Feu l´Orada a la planxa , primer un costat i després l´altre , al punt de cuit la treieu i la coloqueu a sobre del milfulls de patata i poma amaniu-la amb un rajolí d´oli de gingebre ( el venen fet ) i un pols de sal negra.
Jo he acabat el plat amb uns cherrys y julivert i uns fil de caramel de balsàmic, però això al vostre gust.

SALUD


Photobucket Estoy rabiosa y lo cierto es que me temía que algo así acabaría pasando , ¿os acordáis del tema aquel de los papelitos que se pierden y nunca los encuentras? aquellos donde escribes notas y apuntes y ellos solitos acaban montándose un festival en algún rincón de la mesa del ordenador o de la estanterías cargadas de libros papeles y recuerdos de Kuala Lumpur....si, si, aquellos papelitos , pues bien, el papelito en cuestión , el perdido o no, porqué ni siquiera se si existía i si existía , cosa que dudo.....tenía escrita la ID de la página de Flickr , esa que muchos de vosotros ya conocéis ¿ y que quiere decir eso ? pues lo primero es que no se porqué co&%·#nes Flikr ha decidido actualizar la página y pedirme ahora, a estas alturas de mi vida en que la memoria está p´allá la dirección para entrar en MI página y yo no me acuerdo , es que ni tan solo me da por correctas esas preguntas sobre mis datos , como me voy a acordar del nombre del gato que tenía en el 92,¡ ni que hubiera sido atleta olímpico! total que hay una página con mis fotografías rondando por el ciberespacio y yo no puedo entrar.
Alguien sabe como se recupera algo así? la respuesta quinientos a mi pregunta se repite diciendo¡ que no se puederrrrrrr, que es imposibol! haz otra me dicen ¡JA! cada vez que me acuerdo de mis fotos solitas en el mundo cibernético , en manos de cualquier desaprensivo queriéndolas convertir en estrellas del pornofood...ay, casi puedo imaginar a mis muffins en un trío con rosquillas y magdalenas ,¡¡¡¡¡ eso por no pensar en pollos y conejos!!!!!!!!!! ¿Donde está ese papelito? ¿donde está mi memoria?
De momento y sin adelantar acontecimientos os presento la Dorada en equilibrio , esta aún no había salido de casa.

INGREDIENTES

DORADA
PATATAS
MANZANA GRANNY SMITH
CEBOLLA TIERNA
TOMATES CHERRY
SAL NEGRA DE HAWAÏ
ACEITE DE GENGIBRE

ELABORACIÓN

Simple como la vida y sin mucha tecnología es esta dorada.
Pedid-le al pescadero que la limpie y la separe en dos filetes.
Cortad la patatas a rodajas al igual que la manzana , las pasáis por la sartén con aceite sin dejar que se doren que queden blanditas .
La manzana la pasáis por la plancha con un poquito de aceite, pero muy muy poquito, solo para que no se pegue.
Hacéis un montoncito tipo milhojas alternando capa de manzana y patata , reservándola en caliente , para que no se enfríe ( lógico).
Haced la dorada en la plancha por ambos lados, primero uno luego el otro ( estoy que me salgo con la explicación de hoy) , al punto de cocción retirad-la y la colocáis sobre el milhojas de patata y manzana, en equilibrio , me gustaba así además los jugos de la dorada no empapan tanto el milhojas como si está a nivel y se aprecia mejor la acidez de la manzana con la patata.
Aliñad la dorada con un chorrito de aceite de gengibre y sal negra.
Yo acabé el plato con unos cherrys y perejil y unos hilos de caramelo de balsámico , pero eso a vuestro gusto.
SALUD

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